Skjermbilde fra programmet UXRisk
  • 14. juni 2021
  • Av:Stian Opsahl Hetlevik

Nyheter

Operasjonalisere styringssystemet med UXRisk

UXRisk er designet for å operasjonalisere arbeidsprosesser og kan enkelt gjøre prosessene i ditt styringssystem levende. Ved å gjøre dette kan hele prosesser (og sjekklister eller prosedyrer) erstattes av UXRisk-prosesser, og gjør flate dokumenter / prosesser / prosedyrer til live prosessbaserte verktøy.

Siden UXRisk er 100% skybasert, med et webgrensesnitt, kan du koble til hvilket som helst skjema eller innhold i UXRisk direkte. Som betyr i eksemplet øverst, kan du «starte» en ny risikovurdering (eller revisjon, avvik osv.) ved å klikke på en lenke i prosesskartet ditt. Dette tar deg direkte til riktig prosess i UXRisk, og ved å følge den prosessen og dokumentere i samsvar med instruksjonene i UXRisk (som er 100% tilpasningsbare), følger du både krav og dokumenterer resultatene på samme sted.

Ved å gi de ansatte lett tilgang til UXRisk-malene, vil det sikre at analysene blir utført i henhold til selskapets standarder og krav.

Andre fordeler ved å bruke UXRisk til å operasjonalisere styringssystemet inkluderer:

  1. Sikrer at alle i organisasjonen følger den samme metoden
  2. All data lagres automatisk i selskapets sky og blir umiddelbart tilgjengelig for toppledelse som beslutningsunderlag.
  3. Reduserer muligheten for at analyser blir lagret på feil sted eller vanskelig å finne av andre kolleger.
  4. Redusere kompleksiteten i flytskjemaer, samt oppmuntrer hele organisasjonen til å engasjere seg med styringssystemet. I mange tilfeller kan hele flytskjemaet erstattes med UXRisk-prosessene.

Vil du vite mer? Ta kontakt, så setter vi deg opp med en demo.