Som første norske selskap lanserer Proactima et e-læringskurs innen Incident Command System (ICS); et e-læringskurs som er tilpasset norsk praksis innen beredskapsopplæring. Kurset er på engelsk, noe som gjør at det også kan brukes av norske selskap som jobber internasjonalt.

  • Nettopp denne tilpassingen til skandinaviske forhold gjør kurset ekstra attraktivt, sier Trygve Eeg Tunes, fagleder for beredskap og krisekommunikasjon  i Proactima.

Mange personer har allerede tatt Proactima-kurset og tilbakemeldingene er positive. I løpet av de kommende ukene vil ICS-200-kurset bli lansert, også det som e-læringskurs. Sammen med EMCI tilbyr Proactima alle typer ICS-opplæring og trening, både på grunnleggende og avansert nivå.

EMSI er en anerkjent internasjonal ICS-leverandør og samarbeider med Proactima om disse tjenestene. Proactima har allerede i flere år støttet selskap i petroleumsindustrien med ICS og etablering av beredskap for komplekse og langvarige hendelser.

Dersom du er interessert, kan du ta kontakt med Henriette Aashaug Henriette.Aashaug@proactima.com