• 1. februar 2019
  • Av:Eirik Norstein Danielsen

Nyheter

Nye medarbeidere i Proactima

Proactima er et konsulentselskap i vekst og ansetter nye medarbeidere. 1. februar starter to nye medarbeidere; én på Oslo-kontoret og én på Trondheimskontoret. Vi ønsker Sven Harald og Øyvind velkommen til en spennende arbeidsplass!

Sven Harald Fleischer kommer fra stillingen som operativ gruppeleder i sikkerhetsseksjonen på Stortinget. Han har utdanning fra Politihøgskolen og har i tillegg et årsstudium i krisehåndtering. Arbeidserfaring: Politiet samt ledelse og sikkerhetsarbeid på Stortinget.

I Proactima skal Sven Harald primært jobbe med sikring og beredskap.

Øyvind Dahl kommer fra en stilling som seniorforsker på SINTEF og er ansatt ved kontoret i Trondheim. Han har doktorgrad i Sosiologi med spesialisering i sikkerhetsforskning. Han har tidligere jobbet som HMS-ingeniør i Reinertsen.