• 1. mars 2019
  • Av:Eirik Norstein Danielsen

Nyheter

Tre nye medarbeidere

I dag ønsker vi tre nye medarbeidere velkommen til Proactima!

Kjell Corneliussen (Trondheimkontoret) er utdannet maskiningeniør og har en doktorgrad innen brønnsikkerhet. Han har jobbet med teknisk sikkerhet og pålitelighet innen ulike sektorer og har siden 2006 vært produkteier for en programvare som håndterer brønnintegritet / risiko for brønner i drift.

Anders Jensen (Stavangerkontoret) har doktorgrad i risikostyring fra Universitetet i Stavanger. Han har jobbet i Dovre Group, vært riskiokoordinator i Goliatprosjektet og jobbet som riskoanalytiker hos Santander.

Thomas Tepstad Berge (Stavangerkontoret) er utdannet sivilingeniør innen Bygg- og Miljøteknikk ved NTNU. Han har jobbet i ni år i Shell, de siste årene som prosjektleder. Thomas kommer nå fra en stilling i OKEA.