• 29. mai 2019
  • Av:Eirik Norstein Danielsen

Nyheter

To nye ledere i Proactima

Proactima har nylig ansatt to nye avdelingsledere; Vibeke Langeland Pedersen for Oslokontoret og Kristin Myhre for Bergenskontoret. De to inngår i lederteamet i selskapet.

  • Vibeke og Kristin er begge kjent som dyktige fagpersoner og har i tillegg de rette personlige egenskapene for å løfte avdelingskontorene ytterligere, sier Trond Winther, daglig leder i Proactima. Han ønsker begge velkommen til å ta del i selskapets videre utvikling.

Vibeke Langeland Pedersen startet som avdelingsleder ved Oslokontoret like etter påske. Vibeke kjenner Proactima godt etter å ha jobbet i selskapet i over fire år tidligere, blant annet som sektoransvarlig for samferdsel. Hun har også jobbet bredt med Proactimas fagområder, blant annet for kunder som Jernbanetilsynet, Jernbaneverket, Avinor og Norges Bank. Hun har også vært konsulent i Safetec i 5,5 år. Vibeke kom nå fra en stilling i DNB, der hun jobbet med krisestyring (kontinuitet og beredskap) og risikostyring.

Kristin Myhre er ansatt som avdelingsleder ved Proactimas Bergenskontor og starter i stillingen 1. juni. Kristin har betydelig erfaring innen områder som teknisk sikkerhet, risikostyring, arbeidsmiljø, sikkerhetskultur og beredskap. Hun kommer nå fra en stilling som avdelingsleder i Lloyd´s Register Consulting i Bergen, og har tidligere jobbet i Aker Solutions og Equinor.

Proactima er et nasjonalt anerkjent konsulentselskap innen HMS, samfunnssikkerhet og risiko. Selskapet jobber innenfor olje- og gassnæringen samt kraft- og samferdselssektoren og utfører oppdrag både for private og offentlige virksomheter. Selskapet har nærmere 60 fast ansatte og engasjerer i tillegg cirka 50 høyt kvalifiserte personer innen ulike fagfelt.

Proactima har kontor i Stavanger (hovedkontor), Bergen, Trondheim og Oslo.