• 19. mars 2021
  • Av:Hilde Waaler

Nyheter

Surbhi Bansal og Åge Landråk starter i Proactima

Proactima har ytterligere styrket laget og knyttet til seg to nye medarbeidere innen henholdsvis risikostyring og digitale løsninger.

Surbhi Bansal jobber med risikostyring og har en mastergrad i risikostyring i offshore-teknologi og en bachelor innen maskin- og automatiseringsteknikk. Hun er nå i ferd med å fullføre sin doktorgrad hvor hennes forskningsarbeid er knyttet til risikoanalyse og forbedring av beslutningstaking under usikkerhet for energisektorens næringer.

Surbhi Bansal startet i Proactima i februar for innovasjonsavdelingen og støtter forskning og utvikling i prosjekter og konsulentoppdrag. Surbhi har tidligere jobbet som ingeniør i EPC olje- og gass- og i bilindustrien. Hun har forsket innen kjernekraft, olje og gass, kjemisk prosessering og finanssektoren, noe som har resultert i publisering av fem forskningsartikler på internasjonale konferanser og anerkjente tidsskrifter.

Åge Tjelta Landråk har tidligere jobbet i Proactima og var sentral i utviklingen av risikostyringsverktøyet UXRisk. Nå er Åge tilbake og skal jobbe som produkteier for UXRisk i avdelingen for Digitale løsninger.

Åge har mer enn 20 års erfaring innenfor IKT applikasjonsimplementering, rådgivning, opplæring, accounting og andre IKT støtteprosesser inn mot en rekke bedrifter, primært innen olje- og gassektoren. Åge er en av grunnleggerne av PRIDE AS (tidligere Synergi Solutions og nå en del av DNV). Åge har stor erfaring innen IKT-feltet og har deltatt i mer enn 100 prosjekter for over 50 selskaper i mer enn 10 land. Frem til 2018 var Åge ansvarlig for å utvikle og implementere Proactimas neste generasjon HMS- og risikostyringsverktøy UXRisk.

Vi ønsker begge velkommen til Proactima!