• 14. mai 2021
  • Av:[molongui_author_name]

Nyheter

UXrisk ny release (9)

Vi er glade for å kunne informere kunder og UXRisk-brukere om at vi har gitt ut en ny versjon av UXRisk. Tabellen nedenfor gir et sammendrag av de viktigste endringene vi har gjort for å forbedre UXRisk brukeropplevelse.

Aktivere SCIM-tilkobling for AAD-synkroniseringMuligheten til å skyve brukerinformasjon til UXRisk via et SCIM-endepunkt i stedet for å bruke en full AD Sync.
Mulighet til å filtrere informasjon når du arbeider i tabellvisningMulighet for å begrense hvilken informasjon som vises i vurderinger og artikler. F.eks. filtrer ut lukket og historisk informasjon fra tabeller
Oppdatert filtreringsfunksjonalitet på søkesidene.I stedet for å ha forhåndsdefinerte filtre, kan du nå velge hvilke filtre du vil bruke når du filtrerer informasjonen i søk. Bare klikk for å legge til filteret, og velg hvilke verdier du vil filtrere på.
Koblinger fører rett til UXRisk (lukking av MyUXRisk)Alle lenker i e-postvarsler tar deg direkte til relevant innhold i app.uxrisk.com, og den gamle myUXRisk-siden vil bli avviklet.
Mulighet for oppfølging og oppdatering av tiltak og aksjoner i mobilappenAlle organisasjoner kan nå konfigurere mobilappen (mobile.uxrisk.com eller Android-app) for å kunne følge opp og oppdatere tiltak og aksjoner.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål!