Bistår Repsol i integrasjonsprosessen med Maersk Drilling

Proactima har blitt engasjert av Repsol Norge AS i forbindelse med overtagelse av driften på den oppjekkbare boreriggen Mærsk Inspirer fra Maersk Drilling på Yme-feltet.

Proactima skal bistå med tjenester innenfor Project Management Service (PMO), samtykkesøknad og styringssystem i integrasjonsprosessen mellom Repsol Norge og Maersk Drilling. Arbeidet består i å følge opp de fleste arbeidsstrømmer i integrasjonsprosessen.

-Proactima har bistått flere større oljeselskaper på norsk sokkel i betydelige sammenslåingsprosesser de senere årene, blant annet for Okea og DNO, sier Trond Winther, daglig leder i Proactima.  – Vi har opparbeidet oss omfattende kompetanse knyttet til denne type tjenester innenfor integrasjonsledelse, og har utviklet et effektivt team og gode verktøy som dekker mange sentrale fagdisipliner knyttet til oppkjøp, sammenslåinger og integrasjonsprosesser både i og mellom forskjellige selskaper.

Proactima har benyttet sin anerkjente gjennomføringsmodell for selskapsintegrasjoner. Tilsvarende har blitt benyttet i forbindelse med flere andre integrasjonsprosjektet hvor Proactima har deltatt.

Fra Proactima har Thor Schjetne, Thomas Tepstad Berge, Anders Jensen og Richard Heyerdahl deltatt i prosjektteamet til Repsol. Les mer om selve overtagelse på Repsol.no: https://www.repsol.no/no/presse/index.cshtml

Følg oss

Aktuelt

Del

Relatert

SIITS-prosjektet har fått ny nettside

Sjekk ut den nye nettsiden til SIITS-prosjektet om fremtidens intelligente transportsystemer!SIITS-prosjektet vil bidra på...

UXRisk Release 10

Vi er glade for å gi dere en ny release av UXRisk. Den nye versjonen inneholder litt ny funksjonalitet og en fixer for kjente feil. UXRisk-teamet håper du vil liker den nyeste versjonen av UXRisk. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål.

Proactima og Vår Energi inngår rammeavtale

Rammeavtalen for HSSEQ-tjenester ble signert fredag 4. juni og er gjeldende for 5 år.

Kristine Myre Pérez starter hos Proactima

Proactima styrker teamet og har gleden av å introdusere Kristine Myre Pérez som nytt...