Kristine Myre Pérez starter hos Proactima

Proactima styrker teamet og har gleden av å introdusere Kristine Myre Pérez som nytt medlem i organisasjonen vår.

Kristine har bakgrunn fra oljeselskaper og boreentreprenører, samt fra offentlig helsevesen, og har hatt ulike roller for en rekke oljeselskaper som OMV, Neptun Energy, Eni Norge og Vår Energi, hvor hun har erfaring med arbeid både onshore og offshore. Hun har omfattende og solid erfaring fra kvalitetsledelse, HMS-ledelse og risikostyring og har også jobbet med beredskap, granskingsledelse, regelverk og styringssystemer.

– I mitt arbeid er jeg opptatt av kontinuerlig forbedring av forhold og systemer, og at systemene må være brukervennlige for å være nyttige, understreker Kristine.  

Kristine har en mastergrad i samfunnssikkerhet med fag som blant annet strategi, risikobasert styring, regulering og tilsyn, og en Executive Master of Business Administration fra Universitetet i Stavanger.

Vi ønsker Kristine velkommen til Proactima!

Følg oss

Aktuelt

Del

Relatert

SIITS-prosjektet har fått ny nettside

Sjekk ut den nye nettsiden til SIITS-prosjektet om fremtidens intelligente transportsystemer!SIITS-prosjektet vil bidra på...

UXRisk Release 10

Vi er glade for å gi dere en ny release av UXRisk. Den nye versjonen inneholder litt ny funksjonalitet og en fixer for kjente feil. UXRisk-teamet håper du vil liker den nyeste versjonen av UXRisk. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål.

Proactima og Vår Energi inngår rammeavtale

Rammeavtalen for HSSEQ-tjenester ble signert fredag 4. juni og er gjeldende for 5 år.

Hvordan påvirker digitalisering risikobildet?

Proactima ser nå etter to gruppeledere som blir sentrale for selskapets videre vekst inn i en stadig mer digitalisert arbeidshverdag.