• 6. oktober 2021
  • Av:Stian Opsahl Hetlevik

Nyheter

UXRisk Release 12

Det er kommet en ny release av UXRisk. Den nye versjonen inneholder litt ny funksjonalitet og fikser en del kjente feil. 

UXRisk-teamet håper du vil like den nyeste versjonen av UXRisk. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål eller har lyst på en demo.

Redigerbare tabeller – uansett hvor du står

Nå kan du redigere og oppdatere artikler, eller underartikler – f.eks risikoer og aksjoner direkte i søketabellene. Dette gjør det betydelig enklere og mer effektivt å følge opp dine saker og oppgaver. Redigerbarhet er standard slått av og det vises en knapp på toppen av hver tabell som kan aktivere redigerbarhet.

Endringshistorikk blir selvsagt ivaretatt også for disse endringene.

Duplisering av artikler

Alle artikler i UXRisk kan dupliseres. Nå kan man også velge hvordan man ønsker å duplisere, enten ved å lage en nøyaktig kopi eller ved å tilpasse. For eksempel: La oss si at du vil lage en ny versjon av en risikoanalyse, da kan du enten ta en nøyaktig kopi av forrige, eller velge hva du vil ta med deg til neste utgave.

Utvid / Minimer i skjemaer

Når man må jobbe med komplekse eller store skjemaer med informasjon, kan de fort bli uoversiktlige. Nå presenterer vi et nytt konsept for å kunne jobbe i seksjoner. Da kan man for eksempel ha en seksjon for beskrivelse, kategorisering og detaljer.

Denne funksjonaliteten må settes opp for hvert bruksområde der dette er ønsket.