• 5. mai 2022
  • Av:[molongui_author_name]

Nyheter

Se vår første bærekraftsrapport!

Vi utgir med dette vår første bærekraftsrapport for vår egen drift. Samtidig som vi er stolte av resultatet, anerkjenner vi at også vi er på en lærekurve. Arbeidet med rapporten har bidratt til økt bevissthet i selskapet rundt hvilke temaer som er vesentlige for oss og hvor vi bør rette fokuset. For Proactima handler samfunnsansvar om hvordan vi skaper verdier og hvordan vår virksomhet påvirker mennesker, miljø og samfunn. Vår misjon er å bidra til et trygt og bærekraftig samfunn og i Proactima går vi på jobb hver dag for å hjelpe våre kunder til å skape og beskytte verdier. Dette gjør vi ved å bruke og utvikle kunnskap, metoder og verktøy for å forstå og håndtere risiko.

Ta gjerne kontakt dersom du har innspill eller tilbakemeldinger til oss. Det setter vi stor pris på. God lesing.