• 23. januar 2023
  • Av:Hilde Waaler

Nyheter

Proactima styrker teamet innen virksomhetsstyring og risikostyring

Proactima har gleden av å presentere Malin Bakke Hole. Malin kommer fra stillingen som Sikkerhet- og kvalitetsleder trafikk hos Bane NOR hvor hun både har hatt personalansvar for sikkerhetsrådgivere tilknyttet trafikkenheten og faglig ansvar for sikkerhetsarbeidet som utføres i enheten. Malin har jobbet med risikostyring, beredskap og sikring, sikkerhetskultur, granskning og avviksbehandling samt kvalitetsstyring.

Malin Bakke Hole

Tidligere har Malin jobbet blant annet for Siemens Mobility og Jernbaneverket og har innehatt en rekke stillinger innen Bane NOR hvor fokus har vært på sikkerhet og kvalitet. Malin har kompetanse blant annet knyttet til planlegging og gjennomføring av øvelser, opplæring i krisehåndtering og systematisk beredskapsarbeid. Hun har også jobbet mye med granskning av uønskede hendelser, avviksbehandling og sikkerhetsrapportering. Hun vil bli en god ressurs inn i Proactimas mange prosjekter innen både beredskap, virksomhets- og risikostyring.

– Jeg er utrolig stolt over at de aller beste rådgiverne velger oss. Nå får vi med oss Malin som kan faget til fingerspissene, og som tar med seg masse relevant erfaring inn i teamet, sier avdelingsleder i Proactima Jens Thomas Sagør.

Malin har en Master i samfunnssikkerhet fra Universitetet i Tromsø, samt en Bachelor innen Organisasjon og Ledelse fra Høgskolen på Lillehammer.

Vi ønsker Malin velkommen til Proactima!