• 6. mars 2023
  • Av:[molongui_author_name]

Nyheter

Vi styrker laget

Vi har gleden av å presentere Andreas Richter som ny gruppeleder for risiko- og virksomhetsstyring og Hanna Carlèn som nytt tilskudd i gruppen.

Ny gruppeleder

– Jeg er opptatt av en helhetlig tilnærming og forståelse for hvordan virksomheter skaper verdier, sier Andreas Richter og trekker frem bærekraftig styring som styrker mennesker og deres evner for å samarbeide i en felles retning.

Richter tok 1. mars over som gruppeleder for risiko- og virksomhetsstyring etter Jens Thomas Sagør. Sagør går over i ny rolle i Proactima med fokus på forretningsutvikling.

Solid styring av laget

I tillegg er vi svært fornøyde med å få ombord Hanna Carlèn som nytt tilskudd i samme gruppe. Carlèn har lang erfaring som kvalitetsleder fra flere ulike bedrifter og skal jobbe med kvalitetsstyring i Proactima.

– Jeg trives aller best når jeg kan bidra til å bygge opp og implementere forretningsspesifikke styringssystemer innen kvalitet, miljø og arbeidsmiljø, sier Hanna.

Trine Nikolaisen, avdelingsleder for strategisk rådgivning og analyse i Proactima, er svært fornøyd med de nye rekrutteringene.

– Å bygge laget er noe av det viktigste vi gjør. Vi er heldige som har så mange dyktige folk som vil jobbe med oss. Med Andreas og Hanna om bord vil vi løfte oss ytterligere innen risiko-, kvalitetsstyring- og virksomhetsstyring, sier Nikolaisen.

I januar ønsket vi Malin Bakke Hole velkommen til samme gruppe, og det er et sterkt og solid lag som bygges.

Andras Richter kommer fra Arribatec (tidligere Qualisoft), der han de siste to årene har jobbet som Product Manager for QualiWare-programvaren, samtidig som han ledet utviklingen av digitale tilleggsprodukter mot visjonen av fremtidens styringssystem.

Han har jobbet med styringssystem, prosessledelse og virksomhetsarkitektur i 10 år. Først som konsulent og prosjektleder i Qualisoft for kunder som Direktoratet for Økonomistyring, E.ON E&P, Wintershall og Technip, og senere som ansvarlig for styringssystemet i OMV Norge i forbindelse med Wisting og Berling- prosjektene.

Hanna Carlèn har kompetanse innen kvalitetsstyringssystemer, prosesskartlegging samt HMS oppfølging, implementasjon og dokumentasjon. Hanna kommer fra stillingen som Quality Manager Nordic i BMI gruppen hvor hun har hatt ansvar for kvalitetsstyringen for taksteinproduksjonen i fire fabrikker i Norden.  Tidligere har hun hatt stillingen som HMS- og kvalitetssjef i BMI Norge og har hatt tilsvarende roller iblant annet Stanley Security, Takeda Nycomed og Norsk Medisinaldepot.

– Jeg gleder seg til å komme i gang og bli bedre kjent med menneskene i Proactima for å sammen kunne videreutvikle Norges fremste fagmiljø innen risiko- og virksomhetsstyring, avslutter den nye gruppelederen.

Vi ønsker Hanna og Andreas velkommen til Proactima!