• 18. april 2023
  • Av:Oda Nødtvedt

Nyheter

Digitalt styrkeløft i Proactima

Proactima gjør et digitalt styrkeløft og lanserer et eget datterselskap med fokus på digitale løsninger for virksomhetsstyring og risikostyring. UXRisk skifter navn til Dmaze og samtidig blir et eget selskap. 12. april var det duket for rebranding.

-Digitaliseringen som markedet står midt oppe i, gjør at vi satser og tilpasser løsningene til dagens behov og nye bruksområder. Vi ønsker å tilby noe mer. Dmaze utnytter OpenAI’s ChatGPT-teknologi. Dette gir bedre resultat i arbeidet med risiko og virksomhetsstyring.

Det sier Trond Winther, daglig leder i Proactima.

Stian Opsahl Hetlevik, Avdelingsleder i Proactima Solutions. Foto: Littleimebank / Proactima.

Lokalt utviklingsteam

Programvaren Dmaze etableres under Proactima Solutions, som et heleid datterselskap. Dmaze-teamet har seks heltidsansatte lokalisert i Stavanger. Leder i Dmaze, Stian Opsahl Hetlevik, forteller om spenstige vekstambisjoner:

-Vi har en solid kundemasse i Norge som er i stadig vekst. Neste steg er å satse internasjonalt gjennom å tilby en såkalt self-service-løsning. Slik kan vi bygge et teknologimiljø i Norge, samtidig som vi ekspanderer til nye markeder.

UXRisk blir historie

Proactima har siden oppstarten av selskapet i 2003 jobbet med digitale verktøy. Siden 2016 har UXRisk vært selskapets egenutviklede programvare for risikohåndtering. Nå er løsningen klar for å ta sats med det nye navnet Dmaze.

Mange bruksområder

Dmaze har over 50 ulike bruksområder for smart og effektiv virksomhetsstyring Hetlevik forteller at flere nye bruksområder allerede er under utvikling. Dmaze kan brukes til alt fra strategi og handlingsplaner til kjemikaliestyring, risikovurderinger, risikostyring og avvik- og hendelsesrapportering innen en rekke bransjer. Hensikten er å gi brukerne rimelig anskaffelseskostnad og lav driftskostnad over tid.

-Bærekraft er et område hvor vi opplever spesielt stor etterspørsel. Gjennom smart teknologi bidrar Dmaze til at våre kunder oppnår bedre resultater gjennom rapportering og kontroll over aktiviteter som bidrar til et mer bærekraftige samfunn. Vi er svært fornøyde med å tilby markedet effektive og endringsdyktige løsninger i et digitalt landskap som er i stadig endring, sier Hetlevik.

Om Dmaze

Dmaze er en digital plattform for virksomhetsstyring og risikostyring. Dmaze hjelper virksomheter å digitalisere arbeidsprosesser og strukturerer data på en smart måte.

Les mer på dmaze.com