AKTUELT NÅ

Pandemi og
kontinuitetsplanlegging

En praktisk tilnærming til kontinuitetsplanlegging

Covid-19 har blitt erklært som en global pandemi, og i Norge har vi innført de strengeste inngrep i våre liv i fredstid.

I en slik situasjon med lite oversikt og mye usikkerhet, kan det være lurt å ha en oversikt over hvilke kritiske funksjoner, viktig personell og ressurser du har i virksomheten.

Proactimas metodikk lener seg på det beste fra beredskap, risikostyring og kontinuitetsplanlegging.

Vi har tilpasset metodikken til situasjonen og vil raskt kunne bistå din organisasjon i å etablere et situasjonsbilde som kan bidra til gode prioriteringer og riktige beslutninger.
Basert på det kan du legge planer hvor hvordan din organisasjon kan fortsette å fungere selv med høyt sykefravær og utilgjengelige arbeidsplasser.

Eksterne resurser

Vi hjelper deg med:

  • Beredskapsteam
  • Rådgiving fra eksperter
  • Kartlegging og analyse
  • Kurs og opplæring
  • Verktøy

Aktuelle tema:

Bistand fra Proactima? Ta kontakt

Stian Opsahl Hetlevik

Avdelingsleder Proactima Solutions

Leder digitale løsninger

Jo Tidemann

Konsulent Beredskap og Security

Konsulent Bærekraft, Beredskap og Ledelse

Proactima arrangerer læringsdeling for koronasituasjonen

Koronasituasjonen medfører store endringer for de fleste virksomhetene i Norge. For å få bidra til læring underveis, har Proactima i løpet av juni arrangert læringsdeling for 35 virksomheter. Dette vil gjøre bedriftene enda bedre i stand til å håndtere høsten og vinterens utfordringer knyttet til pandemien.

Hvordan håndtere korona-krisen

Vår video viser vi hvordan man benytter risikoverktøy og analyse til å få et oversiktsbilde, skape et handlingsrom og kunne ta informerte beslutninger på så gode tiltak som mulig.