TEMA

Beredskap og
krisekommunikasjon

Beredskapsanalyse

Stadig flere ser behov for, og gjennomfører, beredskapsanalyser for å sikre en målrettet dimensjonering av sin beredskap.

Beredskapsanalyser reduserer tilfeldigheter innen valg av beredskap, gir en bedre beredskapsforståelse (f eks bedre forståelse av ressurs- og kompetansebehov og ansvar, myndighet og roller), optimaliserer drift (f eks målrettet og mer effektiv opplæring, trening, øvelser, evaluering, revisjon og læring) samt gjør det enklere å kommunisere begrunnelse for valg av beredskapsløsninger.

Proactima anser beredskapsanalyser som et vesentlig grunnlag når en organisasjon skal utarbeide en beredskapsplan basert på risiko- og sårbarhetsanalyser og sikringsrisikoanalyser.

Proactimas beredskapsanalyser utføres i henhold til aktuelle forskriftskrav og industristandarder. Relevante interessenter er involvert i arbeidet med å sikre gode kvalitetsanalyseresultater, forankre resultater og forenkle gjennomføringen av tiltak. Vi har lang erfaring med å gjennomføre beredskapsanalyser for organisasjoner i ulike sektorer. Ansatte i Proactima underviser også i metodikk for beredskapsanalyser på flere høyskoler/universitet.

Ta kontakt

Jonas Eriksen

Fagleder Beredskap og Krisekommunikasjon

Jo Tidemann

Konsulent Bærekraft, Beredskap og Ledelse

Proactima bistår BKK innen sikring og beredskap

Proactima har blitt tildelt en ny rammeavtale innen sikring...

Proactima og Skanska inngår rammeavtale

Proactima har inngått en ny rammeavtale innen HSEEQ-tjenester med...

Oda Renate Nødtvedt starter i Proactima i dag

Vi har gleden av å presentere Oda Renate Nødtvedt som...

Proactima og Vår Energi inngår rammeavtale

Rammeavtalen for HSSEQ-tjenester ble signert fredag 4. juni og er gjeldende for 5 år.