Vil du jobbe med oss?

Vi håper du ser Proactima som en potensiell fremtidig arbeidsgiver og du har kompetanse innenfor en eller flere av våre fagområder. Denne siden vil vise annonser for spesifikke behov ved våre kontorer. I tillegg er det alltid et alternativ å sende en åpen søknad.

Ledige stillinger i Proactima

Vil du jobbe i Proactima?

Bli med å skape et tryggere og mer bærekraftig samfunn

Vil du jobbe i et høykompetansemiljø med sterkt fokus på faglig utvikling og vekst? Vil du jobbe med fremtidsrettede kunder på tvers av fag og sektorer i et selskap med godt arbeidsmiljø? 

I Proactima utvikler vi oss hele tiden og setter nå kursen mot en spennende fremtid. Vi skal bety noe for verden rundt oss og har en misjon om å bidra til et trygt og bærekraftig samfunn. Vår visjon er å være det ledende fagmiljøet og den foretrukne samarbeidspartneren innen risikostyring, bærekraft og samfunnssikkerhet. For å lykkes med dette, trenger vi enda flere flinke folk på laget innen flere fag og roller og ved alle våre kontor.  

Proactima er et annerledes konsulentselskap og bygger på tydelige verdier; integritet, kompetanse og balanse. Verdiene betyr mye for oss og utgjør sammen med vår misjon og visjon, fundamentet når vi definerer vår retning og strategi. Vi er et godt selskap å jobbe i, gjennom alle livets faser og vi ønsker å være det miljøet alle har lyst til å jobbe med og i.

Hos oss får du jobbe med fremtidsrettede kunder på tvers av fag og sektorer for eksempel innenfor energi, kraft, fornybar, akvakultur og mobilitet. Vi har et sterkt fokus på personlig og faglig utvikling og bruker innovasjon som drivkraft for å definere fremtidens løsninger innen våre områder.

Vi er et dynamisk selskap med en struktur og kultur som gir den enkelte ansatte stor mulighet til å påvirke, og gjør oss i stand til å ta raske beslutninger. Videre har vi et godt arbeidsmiljø, er åpne og ærlige, har et stort engasjement og samhandler sømløst på tvers av kontor og avdelinger. 

Vi ser etter deg som har:

 • Høyere relevant utdanning og gjerne dokumentert erfaring fra tidligere jobber
 • Kompetanse innen et eller flere av våre fag- og tjenesteområder
 • Forretningsmessig forståelse, kommersiell teft og liker utadrettet virksomhet
 • Evne til å jobbe selvstendig og som kan ta ulike roller i teamet
 • Lyst å utvikle / selge tjenester inn i nye markeder / sektorer
 • Evne til å inkludere og samhandle, være kreativ og nysgjerrig
 • Gode kunnskaper i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Om Proactima

Proactima er et nasjonalt anerkjent konsulentselskap innen HMS, samfunnssikkerhet og risiko. Selskapet har nærmere 70 fast ansatte og engasjerer i tillegg cirka 40 høyt kvalifiserte personer innen ulike fagfelt.

Proactima har kontor i Stavanger (hovedkontor), Bergen, Trondheim og Oslo.

Åpen søknad

Send søknad og CV. Vi kontakter deg.

Vi tilbyr:

 • Spennende meningsfylt arbeid i et faglig sterkt miljø
 • Godt arbeidsmiljø bygget på tydelige verdier
 • Faglig og personlig utvikling
 • Gode betingelser
 • Fleksibilitet og balanse mellom jobb og fritid

Mer om selskapet:

Nøkkeltall:

130
millioner i omsetning
75
Ansatte
40
Erfarne ressurser for innleie

Kontakt oss