Konsulenter med lidenskap
for bærekraft og trygghet

Vil du jobbe i et høykompetansemiljø med sterkt fokus på faglig utvikling og vekst? Vil du jobbe med fremtidsrettede kunder på tvers av fag og sektorer i et selskap med godt arbeidsmiljø?

I Proactima utvikler vi oss hele tiden og setter nå kursen mot en spennende fremtid. Vi skal bety noe for verden rundt oss og har en misjon om å bidra til et trygt og bærekraftig samfunn. Vår visjon er å være det ledende fagmiljøet og den foretrukne samarbeidspartneren innen risikostyring, bærekraft og samfunnssikkerhet. For å lykkes med dette, trenger vi enda flere flinke folk på laget innen flere fag og roller og ved alle våre kontor.

Proactima er et annerledes konsulentselskap og bygger på tydelige verdier; integritet, kompetanse og balanse. Verdiene betyr mye for oss og utgjør sammen med vår misjon og visjon, fundamentet når vi definerer vår retning og strategi. Vi er et godt selskap å jobbe i, gjennom alle livets faser og vi ønsker å være det miljøet alle har lyst til å jobbe med og i.

Hos oss får du jobbe med fremtidsrettede kunder på tvers av fag og sektorer for eksempel innenfor energi, kraft, fornybar, akvakultur og mobilitet. Vi har et sterkt fokus på personlig og faglig utvikling og bruker innovasjon som drivkraft for å definere fremtidens løsninger innen våre områder.

Vi er et dynamisk selskap med en struktur og kultur som gir den enkelte ansatte stor mulighet til å påvirke, og gjør oss i stand til å ta raske beslutninger. Videre har vi et godt arbeidsmiljø, er åpne og ærlige, har et stort engasjement og samhandler sømløst på tvers av kontor og avdelinger.

Proactima er et nasjonalt anerkjent konsulentselskap innen HMS, samfunnssikkerhet og risiko. Selskapet har nærmere 93 fast ansatte og engasjerer i tillegg cirka 40 høyt kvalifiserte personer innen ulike fagfelt.

Proactima har kontor i Stavanger (hovedkontor), Bergen, Trondheim og Oslo.

Send søknad og CV. Vi kontakter deg.