• 1. februar 2024
  • Av:Oda Nødtvedt

Nyheter

Proactima og Total Safety inngår samarbeid

Proactima og Total Safety har inngått samarbeid om levering av tjenester innen risikostyring, beredskap og krisehåndtering.

Samarbeidet innebærer at selskapene kan støtte seg på hverandres tjenester og kompetanse.

Total Safety tilbyr operative tjenester som kompletterer våre, og sammen kan vi tilby totalleveranser innen våre fagområder, forklarer Stian Aker, gruppeleder for beredskap og krisehåndtering i Proactima, om hvorfor samarbeidet er inngått.

I tillegg tilbyr og benytter begge selskapene de samme markedsledende verktøyene «RAYVN» for krisehåndtering og «Dmaze» for risikostyring. Denne ekspertkompetansen vil komme kundene våre til gode, både faglig og kommersielt», utdyper han.

Marit Stephansen i Total Safety er opptatt av hvordan samarbeidet gir økte muligheter.

– Vi i Total Safety er veldig glade for det gode samarbeidet med Proactima. Vi ser frem til å kunne tilby enda bedre tjenester til våre kunder, med god støtte fra den solide kompetansen Proactima har, sier Stephansen.

F.v: Rune Aadnøy, gründer og beredskapsrådgiver i Total Safety, Marit Klemp Stephansen, senior rådgiver i Total Safety, Stian Aker, gruppeleder beredskap og krisehåndtering i Proactima og Ivar Lunde, konsulent i Proactima

Les mer om Total Safety her.