• 19. januar 2020
  • Av:[molongui_author_name]

Nyheter

Proactima støttet Go-Ahead i etablering i Norge

Søndag 15. desember 2019 ble det skrevet norsk jernbanehistorie da Go-Ahead som første operatør etter innføringen av den nye jernbanereformen rullet i gang sine første avganger på Sørlandsbanen. Go-Ahead kjører nå tog på Sørlandsbanen, Arendalsbanen og Jærbanen og har opprettet hovedkontor i Stavanger. Administrerende direktør i Go-Ahead Cathrine Elgin og samferdselsminister Jon Georg Dale feiret med å kjøre det omdøpte Sørtoget hele veien fra Stavanger til Oslo.

Proactima gratulerer Go-Ahead med vellykket oppstart! Vi i Proactima takker for tilliten med å bistå selskapet med tjenester innenfor risikostyring, sikring, HR, beredskap, krisekommunikasjon, ISO sertifisering og styringssystem. I tillegg leverer Proactima vårt skybaserte verktøy for risiko- og kvalitetsstyring – UXRisk.

Vi har hatt god nytte av deres kompetanse og vil ha god nytte av systemene og planene i det viktige arbeidet med å få flere og mer fornøyde kunder på Sørtoget i årene fremover

– Vi takker for gratulasjoner og benytter samtidig muligheten til å takke for bistanden vi har fått av Proactima i mobiliseringsfasen. Vi har hatt god nytte av deres kompetanse og vil ha god nytte av systemene og planene i det viktige arbeidet med å få flere og mer fornøyde kunder på Sørtoget i årene fremover, sier administrerende direktør i Go-Ahead Norge Cathrine Elgin.

UXRisk

UXRisk er en moderne risikostyringsløsning for det globale markedet som er lett tilgjengelig for alle typer organisasjoner og sikrer at alle brukere er engasjert.