"Er du klar" skrevet på en tavle.
  • 10. februar 2021
  • Av:Stian Opsahl Hetlevik

Nyheter

Bli med å skape et tryggere og mer bærekraftig samfunn

Les Annonsen og avantgardesearch

I Proactima utvikler vi oss hele tiden og setter nå kursen mot en spennende fremtid. Vi skal bety noe for verden rundt oss og har en misjon om å bidra til et trygt og bærekraftig samfunn. Vår visjon er å være det ledende fagmiljøet og den foretrukne samarbeidspartneren innen risikostyring, bærekraft og samfunnssikkerhet. For å lykkes med dette, trenger vi enda flere flinke folk på laget innen flere fag og roller og ved alle våre kontor. 

Vi søker nå etter: 

  • Konsulenter innen våre fag og tjenesteområder  
  • Leder for management consulting  
  • Ledere for sikkerhet og risikoanalyse  
  • Talentutvikler (HR leder)  

Proactima er et annerledes konsulentselskap og bygger på tydelige verdier; integritet, kompetanse og balanse. Verdiene betyr mye for oss og utgjør sammen med vår misjon og visjon, fundamentet når vi definerer vår retning og strategi.  

Vi er et godt selskap å jobbe i, gjennom alle livets faser og vi ønsker å være det miljøet alle har lyst til å jobbe med og i.  

Hos oss får du jobbe med fremtidsrettede kunder på tvers av fag og sektorer f.eks. innenfor energi, kraft, fornybar, akvakultur og mobilitet. Vi har et sterkt fokus på personlig og faglig utvikling og bruker innovasjon som drivkraft for å definere fremtidens løsninger innen våre områder.  

Vi er et dynamisk selskap med en struktur og kultur som gir den enkelte ansatte stor mulighet til å påvirke, og gjør oss i stand til å ta raske beslutninger.  

Videre har vi et godt arbeidsmiljø, er åpne og ærlige, har et stort engasjement og samhandler sømløst på tvers av kontor og avdelinger.  

Inspirerer dette deg? Da kan Proactima være ditt neste steg. Vi ser etter deg med høyere utdanning eller erfaring fra ett eller flere av våre fagområder og relevante bransjer. Du har gjerne erfaring som konsulent, eller tenker at det er en rolle som passer deg. Du kjenner deg igjen i verdiene våre og har et sterkt ønske om å bidra til å utvikle deg selv, de rundt deg og selskapet. 

Det er fint om du bor nær Stavanger, Bergen, Trondheim eller Oslo, men vi er også åpne for å vurdere ansettelser andre steder i landet.

Prosessen videre

Vi har mer informasjon om de spesifikke mulighetene. For å motta mer informasjon, eventuelt søke på en eller flere stillinger – bruk «søk her» knappen i annonsen. Da får du kontakt med Ingunn Søyland, vår rekrutteringspartner fra AvantGarde Search. Er du usikker på noe, kan du ringe henne direkte på 455 06 443. 

Prosessen kjøres fortløpende, så det oppfordres sterkt til å ta kontakt med en gang om du skulle ha interesse i å være med videre.  

Informasjon om selskapet

Proactima er et nasjonalt anerkjent konsulentselskap innen risikostyring, bærekraft, HMS og samfunnssikkerhet. Vi jobber innenfor mange sektorer, og vi utfører oppdrag for både private og offentlige virksomheter. Selskapet har cirka 65 fast ansatte og engasjerer i tillegg cirka 30 konsulenter innen ulike fagfelt. 

Vi benytter oss av SEMAC bakgrunnssjekk i våre rekrutteringsprosesser.

Locations

Bergen, Oslo, Stavanger and Trondheim