• 9. august 2021
  • Av:Hilde Waaler

Nyheter

Oda Renate Nødtvedt starter i Proactima i dag

Vi har gleden av å presentere Oda Renate Nødtvedt som nytt medlem Proactima-teamet.

Oda er utdannet innen internasjonale relasjoner fra Stockholm universitet og Försvarshögskolan i Sverige og har både en bachelor og master i statsvitenskap med fokus på krisehåndtering og sikkerhet. Hun har solid kompetanse innen samfunnssikkerhet og beredskap og har lang erfaring med blant annet med kriseledelse, krisekommunikasjon og krisehåndtering, øvelser, evaluering/gransking og risikoreduserende tiltak.

Oda har bistått en rekke toppledelser knyttet til håndtering, strategi og ledelse i flere av de større mediedrevne krisene de siste årene. Oda kommer fra PwCs gransking-enhet i Oslo, og har tidligere jobbet i kommunikasjonsbyrået Burson-Marsteller.

Vi ønsker Oda velkommen til Proactima!