Proactima styrker teamet innen teknisk og operasjonell rådgivning

I mai begynner Eirik Duesten og Endre Hordnes Aspen i Proactimas avdelingen for Teknisk og Operasjonell Rådgivning og Analyse.

Eirik har omfattende erfaring som prosessteknikker offshore og fra drift i operatørselskap. De siste ni årene har han jobbet for Petroleumstilsynet. Eirik har en bachelor i Maskin og Master i Risikostyring.

Eirik vil hovedsakelig jobbe på Proactimas Stavanger-kontor.

Eirik Duesten

Endre er sivilingeniør fra NTNU, med fordypning innen funksjonell sikkerhet og pålitelighetsanalyse. Han har tre års erfaring fra ulike prosjekter innenfor olje- og gassektoren hvor han har jobbet mye med undervannskompresjonssystemer inklusive datainnsamling og pålitelighetsanalyser. Endres hovedoppgave fokuserer på vedlikeholds-optimering for undervannspumper der han utarbeidet et eget analyseverktøy.

Endre vil hovedsakelig jobbe ved Proactimas Oslokontor.

Endre Hordnes Aspen

Vi ønsker Eirik og Endre velkommen til Proactima!

Siste nytt

Relaterte saker