• 3. januar 2023
  • Av:Hilde Waaler

Nyheter

Sammen er vi enda sterkere

Proactima og Trondheim Consulting har i løpet av siste året jobbet stadig tettere sammen om tjenester innenfor teknisk analyse og rådgiving. Dette spesielt i prosjekter som pålitelighets- og tilgjengelighetsstudier, HAZOPs, prosess-sikkerhet.

– Sammen tilbyr vi bedre kapasitet, rask responstid og en bredere tverrfaglig kompetanse, slik at vi kan støtte våre kunder i deres beslutningsprosesser, sier Kristin Myhre, avdelingsleder i Proactima.

– Dette er et spennende samarbeid mellom to svært kompetente rådgivningsmiljøer i Norge, sier Odd Ivar Levik, daglig leder i Trondheim Consulting.

FAKTA OM TRONDHEIM CONSULTING

Trondheim Consulting AS er rådgiver innen teknisk sikkerhet, pålitelighet, HAZID/HAZOP, risikostyring, tredjepartsvurderinger og verifikasjoner, teknisk integritet, innovasjon og forretningsutvikling med mer.