• 15. juni 2023
  • Av:Oda Nødtvedt

Nyheter

Flytter til nye lokaler etter 20 år

Etter å ha hatt tilholdssted i Måltidets Hus i Innovasjonsparken i snart 20 år, flytter Proactima til nye lokaler i Kanalpiren på Hinna. Flyttingen er en del av selskapets vekststrategi.

-Det er på tide med fornyelse. Flyttingen er en del av vekststrategien vår. Nå er vi rigget for vekst med de nye lokalene vi har fått. Nå er vi på full fart mot vekstmålet vårt om over 100 ansatte i 2025, sier Mari Melbye Alpert som har stått i førersetet for flytteprosessen.

Torsdag 15. juni er det offisiell åpning av det nye kontoret. Idag har vi hatt vår første arbeidsdag i de nye lokalene og på kvelden er det duket for åpningsfest.

Sjekk ut våre nye lokaler her!

Hvordan føles det å flytte til Hinna?

-Her er det moderne kontorfasiliteter i lyse og åpne lokaler som inviterer til samhandling og interaksjon. Det nye kontoret har en adskilt sosial sone for den gode kaffepraten med kollegaer og kunder, sier Mari.

Hvorfor falt valget på Hinna?

-Kanalpiren ligger i et veletablert og urbant område i sterk vekst. Her vil vi få restauranter, kantine, butikker og tilbud i gåavstand fra kontoret. Her er det kollektivknutepunkt og gjesteparkering som gjør det enkelt for ansatte og gjester å komme på besøk. Det har vært en eksepsjonell involvering av de ansatte og en kontorkomite har vært involvert hele løpet, sier Mari.

Lokale underleverandører

Mesteparten av de nye møblene er produsert lokalt her på Jæren. Det har vært en viktig del av flytteprosessen å kunne støtte lokalmiljøet gjennom å velge lokalproduserte møbler som skrivebord og skap.

Hurra! Proactima feirer 20 år i år!

Med vekst kommer behovet for større lokaler. I 2003 ble Proactima grunnlagt av Hermann Steen Wiencke og Richard Heyerdahl. Det har vært 20 år med risikostyring, samfunnssikkerhet, HMS og bærekraft i kombinasjon med bunnsolide verdier.

-Behovet for kunnskap om risiko har blitt større som følge av eksterne hendelser. Det vi driver med er mer aktuelt og relevant enn noen gang tidligere. Alt handler om å forstå og håndtere risiko. Og den største valutaen er kunnskap, sier daglig leder Trond Winther.

Proactima ble liv laga for 20 år siden med hensikt å «hjelpe kunden med å styre sin egen risiko». Selv om ordlyden i misjonen i dag er endret til «Vi skal bidra til et trygt og bærekraftig samfunn​» er betydningen den samme som for 20 år siden. Og verdiene integritet, kompetanse og balanse står fortsatt like stødig i dag som det gjorde for 20 år siden.

Nå fortsetter reisen i splitter nye lokaler på Kanalpiren!

Foto: Hinna Park