• 30. juni 2023
  • Av:Oda Nødtvedt

Nyheter

Møt oss på Arendalsuka 2023

Vi er tilstede under Arendalsuka 2023.

Våre dedikerte fagfolk i Proactima går på jobb hver dag for å gjøre en forskjell og for å bidra til et trygt og bærekraftig samfunn. Vi skal være en del av løsningen. Arendalsuka har befestet seg som en av de aller viktigste møteplassene i Norge der politikk møter fag. Vi ser frem til gode samtaler, meningsutveksling og kunnskapsdeling.

Har du lyst til å slå av en prat med oss? Ikke nøl med å ta kontakt!


Frokostseminar

Vi arrangerer frokostseminaret REGULATORISK SANDKASSE I TRANSPORTSEKTOREN: LEK ELLER REALITET? sammen med ITS Norway og Statens vegvesen.

Tid: onsdag 16. august

Sted: Samferdselsteltet

Frokostseminaret ser på funn fra samarbeidsprosjektet «SIITS – Sårbarheter i fremtidens integrerte intelligente transportsystemer», ledet av Proactima, og diskuterer hvordan vi kan jobbe med sammenhenger på tvers av aktører, hvordan samstyring muliggjøre digitalisering og autonom transport, samt innkjøpsordninger og regelverk for pilotering og testing.

Meld deg gjerne på arrangementet på Linkedin.