To nye medarbeidere starter i Proactima

Proactima styrker teamet og har gleden av å presentere to nye medarbeidere til sine kontorer i Oslo og Stavanger.

Eric Urban har bakgrunn som statsviter. Han har over 14 års erfaring fra ulike sektorer som energi og fornybar, olje og gass og offentlig sektor. Eric har lang erfaring med styrings- og kvalitetssystemer, organisasjonsutvikling, strategi og endringsledelse. Eric er opptatt av kontinuerlig utvikling og forbedring i organisasjoner og understreker viktigheten av å ha kontroll på prosess, informasjon og IT for å lykkes med riktig beslutninger i dagens digitaltstyrte samfunn.

Eric vil hovedsakelig jobbe med risiko- og virksomhetsstyring på Proactimas kontor i Stavanger.

Eivind Opsahl er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra Universitetet i Agder (2020) og har en bachelorgrad i fornybar energi fra NTNU. Eivind har blant annet jobbet hos Elkem i India, hvor han arbeidet med energikartlegging og markedsanalyse. Eivind har ved flere prosjekter jobbet med Lean ute i bedrifter og har skrevet en masteroppgave om bruk av Lean i miljø preget av stor variasjon.

Eivind vil hovedsakelig jobbe med bærekraft og ESG (Environmental, Social and Governance) på Proactimas kontor i Oslo.

Vi ønsker Eric og Eivind velkommen til Proactima!

Følg oss

Aktuelt

Del

Relatert

Hvilken risiko skaper klimaendringene for norske kommuner?

Klimaendringer og overgangen til et nullutslippssamfunn påvirker norske kommuner. Endringene berører en rekke samfunnsområder...

– Hvem er forberedt på å ta riktige beslutninger i en stadig mer digitalisert verden, spør nyansatt avdelingsleder Rune Winther i Proactima

Proactima har gleden av å kunne ønske Rune Winther velkommen til Proactima. Rune blir...

Klimarelatert risiko for petroleumsnæringen – hvordan forenkle det komplekse

Dette var hovedbudskapet til Trond Winther, daglig leder i Proactima, på den årlige Risikostyringskonferansen til Norsk petroleumsforening, som ble arrangert denne uken.

Endringene rundt det grønne skiftet vil treffe alle aktører i arbeidslivet

Vi står midt i en pandemi samtidig som klimaendringene påvirker oss i større og større grad. De nye endringene krever omstilling og handling i bedriftene.