To nye medarbeidere starter i Proactima

Proactima styrker teamet og har gleden av å presentere to nye medarbeidere til sine kontorer i Oslo og Stavanger.

Eric Urban har bakgrunn som statsviter. Han har over 14 års erfaring fra ulike sektorer som energi og fornybar, olje og gass og offentlig sektor. Eric har lang erfaring med styrings- og kvalitetssystemer, organisasjonsutvikling, strategi og endringsledelse. Eric er opptatt av kontinuerlig utvikling og forbedring i organisasjoner og understreker viktigheten av å ha kontroll på prosess, informasjon og IT for å lykkes med riktig beslutninger i dagens digitaltstyrte samfunn.

Eric vil hovedsakelig jobbe med risiko- og virksomhetsstyring på Proactimas kontor i Stavanger.

Eivind Opsahl er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra Universitetet i Agder (2020) og har en bachelorgrad i fornybar energi fra NTNU. Eivind har blant annet jobbet hos Elkem i India, hvor han arbeidet med energikartlegging og markedsanalyse. Eivind har ved flere prosjekter jobbet med Lean ute i bedrifter og har skrevet en masteroppgave om bruk av Lean i miljø preget av stor variasjon.

Eivind vil hovedsakelig jobbe med bærekraft og ESG (Environmental, Social and Governance) på Proactimas kontor i Oslo.

Vi ønsker Eric og Eivind velkommen til Proactima!

Følg oss

Aktuelt

Del

Relatert

SIITS-prosjektet har fått ny nettside

Sjekk ut den nye nettsiden til SIITS-prosjektet om fremtidens intelligente transportsystemer!SIITS-prosjektet vil bidra på...

UXRisk Release 10

Vi er glade for å gi dere en ny release av UXRisk. Den nye versjonen inneholder litt ny funksjonalitet og en fixer for kjente feil. UXRisk-teamet håper du vil liker den nyeste versjonen av UXRisk. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål.

Proactima og Vår Energi inngår rammeavtale

Rammeavtalen for HSSEQ-tjenester ble signert fredag 4. juni og er gjeldende for 5 år.

Kristine Myre Pérez starter hos Proactima

Proactima styrker teamet og har gleden av å introdusere Kristine Myre Pérez som nytt...